Skolelederkonferansen 2014

Årets skolelederkonferanse blir på Gardermoen mandag 20. - onsdag 22. oktober.
2014-08-18

Tidsrammen er justert litt fra tidligere år. Konferansen starter kl 13.30 på mandag og avsluttes med lunsj kl 13.30 på onsdag. Forkurset for nye skoleledere starter mandag kl. 9.30.

Program pr nå ligger her. 

Påmeldingslenken er deaktivert. Dersom noen ønsker å melde seg på nå må de ta kontakt med administrasjonen.

KFFs skolelederkonferanse 20. – 22. oktober 2014 på Scandic Oslo Airport hotell på Gardermoen

KFF ønsker velkommen til KFFs skolelederkonferanse. Samlingen er som vanlig for skoleledere i vid forstand ved grunnskoler, videregående skoler, bibelskoler, fagskoler og høgskoler i KFF. Konferansen er ment å gi informasjon, mulighet for refleksjon, fellesskap og inspirasjon. Vi håper skolene gir plass til flere av sine inspektører, seksjonsledere, adm.ledere og andre. KFFs representantskapsmøte avholdes i år midt i konferansen.

Scandic Oslo Airport hotell har god plass og sentral beliggenhet.
Alle som ønsker det kan bestille og få enkeltrom, men du kan også få dobbeltrom om du har noen kjente å bo sammen med. Hotellet har et velutstyrt trimrom.

Priser på overnatting, mat og andel konferansefasiliteter:
Hele konferansen mandag – onsdag med helpensjon (overnatting og alle måltider). Enkeltrom kr 3 905,-/ dobbeltrom kr 3 241,-.
Hele konferansen uten overnatting (dagdeltagelse inkl. middag) Kr 2 545,-.
Hele konferansen uten overnatting (dagdeltagelse uten middag) Kr 1 720,-.  

Priser på delvis helpensjon eller delvis deltagelse blir forholdsvis av prisene over.
 

Konferanseavgift
Denne går til å dekke KFFs konferanseutgifter og er i år på kr 1315,- pr deltaker uansett lengde på deltagelsen. De som skal delta på forkurset for nye skoleledere mandag betaler kr 270,- ekstra.
 

Informasjon om betaling
Konferanseavgiften og avgift for forkurset betales på faktura som sendes fra KFF i månedsskiftet september/oktober.

Helpensjonsopphold på hele eller deler av konferansen betales til hotellet under konferansen. Dagdeltagelse betales til KFF etter konferansen på faktura som KFF sender skolene.

Representantskapsmøtet er KFFs øverste organ og holdes tirsdag 21. kl 17.30.

Grunnreglene 4a: KFFs representantskap består av representanter for eierne av de skolene som er medlemmer og assosierte medlemmer av forbundet. Hver skole har én stemme. Skoler med elevtall registrert ved kontingentinnbetalingen samme år med og over 200 elever har én stemme ekstra. Assosierte høgskolemedlemmer har én stemme hver. En person kan møte i representantskapet med skriftlig fullmakt til å representere flere skoler.

Ved påmelding oppgis hvem som har stemmerett for skolen. Fullmaktsskjema blir vedlagt representantskapsmøtepapirene og skal brukes bare hvis skolen gir fullmakt til en person fra annen skole. Skolen er ansvarlig for å gi utfylt og signert skjema til den som skal ha fullmakten før registreringen til møtet.
 

Påmelding snarest!

Meld dere på her så snart som mulig!  Vi har også en deltagerliste med de som er påmeldt. Her kan du sjekke om du allerede har meldt deg på. Etter påmelding må info om avmelding eller omgjøring skje til KFF på post@kff.no. Bare KFF kan gjøre rettelser i nettpåmeldingene.

Vi garanterer konferanseplass uten overnatting når det ev. er fullt på rom. Deltakerlista er endelig torsdag 16. okt. kl 12.00. Ved avmelding etter kl. 9.00 torsdag 16. okt. refunderes ikke kursavgift bortsett fra ved sykdom.

Avmelding etter fristen meldes KFF på e-post. For deltagere med overnatting meldes forfall etter kl 15.00 fredag 17. også på telefon til hotellet.

Velkommen til årets storsamling! Meld deg på med en gang hvis du vet du skal til konferansen! Rask påmelding gir KFF forutsigbarhet med hotellet.

 

Hvordan komme seg til Scandic:

Fra Gardermoen flyplass

Shuttlebuss fra stopp B25 til Scandic. Bussen er merket S55 og går hvert 20. minutt frem til kl 23.50 om kvelden.

Egen bil

Om du kommer på E6 sør fra eller nordfra ta du av ved avkjøringen til Oslo lufthavn Gardermoen og følger veien i noen minutter. Ta av ved avkjøringen til R35 mot Hønefoss/Nannestad og følg veien rett fram gjennom en rundkjøring. Den vestlige rullebanen på Gardermoen vil være på din høyre side. Hotellet ligger på venstre side i den andre rundkjøringen. Det er parkeringsplass ved hotellet som koster rundt kr 100 pr dag og parkeringshus i nærheten som koster en del mer.

 

Powered by Cornerstone