Utveksling av friskolesynspunkter i valgkampen!

Det går en samtale eller debatt i Vårt Land om dette. At det skal åpnes for flere friskoler må ikke nødvendigvis bety at vi må ha Clemets friskolelov fra Bondevikregjeringen tilbake.
2013-08-27

 

I Vårt Land 21. august var det en fin artikkel om ny kristen skole i Nannestad, Hoppensprettakademiet. Med denne saken som utgangspunkt har det blitt flere artikler i avisen om friskolespørsmål  

Samfunnsredaktør Erling Rimehaug i VL hadde så en viktig kommetarartikkel om saken 22. august. Den ligger på verdidebatt.no og vi har lenke her til den.

Så har både Høyres utdanningspolitiske talskvinne Elisabeth Aspaker og gen.sekr. i KFF hver sine artikler i samme avis 26. august.

Flatebys artikkel "Ikke Clemetloven tilbake" kan leses her og ligger på verdidebatt.no

Kristin Clemet har også et meget lesverdig og godt innlegg på verdidebatt. Selv om det er noen forskjeller i hennes og KFFs syn, har hun flere viktige klargjøringer. Det er også et viktig apropos når hun skriver: "Dette har lenge vært effektiv retorikk fra venstresiden. En av grunnene til at den har vært effektiv, er at journalistikken er så svak - og at nesten alle journalister aksepterer venstresidens premisser for debatten..." 

 

Powered by Cornerstone