KFF-kurs om styrets ansvar for opplæringen i fag

Noen ledige plasser. KFF-skolene fikk brev i mail den 19. juni med mer dokumentasjon om og bakgrunn for dette kurset som avholdes i Oslo 19. september.
2013-08-27

Kurset avholdes på P-hotels i Grensen 19, Oslo kl 10.00 - 1600. 

Vi har nettopp fått beskjed fra hotellet om at vi kan få et større rom, så da har vi plass til 13 til og har åpnet påmeldingslenken (se nedenfor).

Kurset handler bl.a. om styrets ansvar for opplæringen i fag. Vi vil presentere en del maler, rapporter og rutiner for skolens arbeid med opplæring i fag, også kompetanseutviklingsplaner og forslag til hvordan styret kan involveres i dette. Det er styrets ansvar å ha dette på plass. Også behov for mer detaljert oppfølging og kontroll på punkter i vurderingsforskriften blir tema. Så vil vi vise hva og hvordan skolene gjennom KFF-KSS kan dokumentere dette arbeidet.

Det vil bli delt erfaringer fra Kvitsund Gymnas ved undervisningsleder Oddvar Hægeland. Skolen har hatt tilsyn våren 2013 innen dette.

KFFs ansatte bidrar og seniorrådgiver Signe Sandsmark er kursleder.

Kurset er viktig og er for både grunnskoler og videregående skoler, for skoleledere som rektorer og inspektører og ev. styreleder/-medlem. Det vil koste kr 680,- pr deltager.

Program.

Påmeldingslenke.

Her er liste over påmeldte.

Powered by Cornerstone